logo-moldovulcan

Despre Noi

S.C Moldovulcan S.A - Informatii Generale

Societatea comerciala S.C. MOLDOVULCAN S.A. Galati are sediul in Galati, str. Fagului nr. 6 si este inscrisa la Registrul Comertului cu nr. J 17/ 577/ 1995.
Istoria firmei S.C. MOLDOVULCAN S.A. Galati incepe in anul 1963 cand, in cadrul S.C. VULCAN S.A. Bucuresti a luat fiinta o sectie de montaj si reparatii pentru centrale termice.
In anul 1974 aceasta sectie a devenit o intreprindere de sine statatoare sub denumirea de “ Intreprinderea de Antrepriza de Montaj si Reparatii Centrale Termice “ Bucuresti.
In anul 1990 “ Intreprinderea de Antrepriza de Montaj si Reparatii Centrale Termice “ Bucuresti s- a transformat in S.C. TERMOENERG S.A. Bucuresti, avand o filiala la Galati. In anul 1995 filiala de la Galati, s-a desprins de societatea mama devenind S.C. MOLDOVULCAN S.A. Galati. S.C. MOLDOVULCAN S.A. Galati dispune in prezent de:

  • Baza de productie industriala.
  • Amenajari de santiere si puncte de lucru.
  • Laborator pentru incercari nedistructive a structurilor sudate, autorizat cu CNCAN.

In ceea ce privesc investitiile, in anul 2009, s-a amenajat:

  • un laborator pentru incercari distructive si de analiza metalografica a imbinarilor sudate, cat si a metalelor feroase si neferoase, urmand ca utilarea laboratorului si punerea in functiune sa se realizeze in trimestrul IV/2009.
  • un centru de formare si specializare in meseria de sudor cu certificate de calificare si specializare recunoscute la nivel national. In cadrul centrului exista si posibilitati de cazare pentru cursanti. Inceperea activitatii in cadrul acestui centru se doreste sa aiba loc in luna septembrie 2009.

S.C. MOLDOVULCAN S.A. Galati desfasoara urmatoarele activitati: